PerBi Pharm DOO

Farmacija

U srcu Srema, u Sremskoj Mitrovici, Privredno društvo "PerBi Pharm DOO" stoji kao stub farmaceutske industrije, specijalizovano za veleprodaju veterinarskih lekova i medicinskih sredstava. Naša posvećenost kvalitetu, inovacijama i saradnji sa vodećim imenima u industriji čini nas prepoznatljivim i pouzdanim partnerom na tržištu.

Od osnivanja 2017. godine, "PerBi Pharm DOO" je neprestano radio na tome da izgradi mostove saradnje sa svim relevantnim uvoznicima i domaćim proizvođačima lekova. Ova saradnja omogućava nam da u našem asortimanu imamo širok spektar proizvoda, od osnovnih veterinarskih lekova do specijalizovanih medicinskih sredstava.

Zašto "PerBi Pharm"

U svetu koji se neprestano menja, farmacija je oblast koja zahteva stalne inovacije i prilagođavanje. „PerBi Pharm DOO“ je posvećen praćenju najnovijih trendova i tehnologija kako bi našim partnerima pružio najbolje moguće rešenje. Planiramo da proširimo našu ponudu i uvedemo nove proizvode i usluge koje će odgovarati potrebama modernog tržišta.

Novi logo hrana i oprema za kucne ljubimce
  • Kvalitet proizvoda

    Naša saradnja sa renomiranim proizvođačima garantuje da su svi proizvodi koje nudimo visokog kvaliteta i u skladu sa svim relevantnim standardima i regulativama.

  • Stručnost i znanje

    Naš tim čine iskusni farmaceuti, veterinari i stručnjaci iz oblasti prodaje koji su uvek spremni da pruže savet i podršku u vezi sa izborom proizvoda.

  • Edukacija i podrška

    Redovno organizujemo seminare, radionice i obuke za naše partnere kako bismo zajedno rasli i unapređivali poslovanje.