Nekoliko reči o nama

Privredno društvo "PerBi Pharm DOO"

Privredno društvo "PerBi Pharm DOO" osnovano je 2017. godine u srcu Srema u Sremskoj Mitrovici, gradu bogate istorije i kulture. Od samog početka, vizija naše kompanije bila je jasna: postati lider u oblasti veterinarskih lekova, medicinskih sredstava, hrane i opreme za kućne ljubimce u Srbiji.

Naša misija nije samo prodaja proizvoda. Mi težimo da budemo most između najnovijih tehnoloških dostignuća u oblasti veterinarske medicine i svakog vlasnika kućnog ljubimca u Srbiji. Razumemo koliko su vam vaši ljubimci važni i zato se trudimo da im pružimo samo najbolje.

Zahvaljujući strateškoj poziciji u Sremu, uspešno logistički pokrivamo celu teritoriju Srbije. Naša mreža distribucije osmišljena je tako da svaki proizvod stigne do vas u najkraćem mogućem roku, bez obzira na to da li se nalazite u urbanom centru ili udaljenom selu. Ova efikasnost omogućava nam da budemo uvek korak ispred konkurencije i da odgovorimo na sve zahteve tržišta.

Naš tim čine stručnjaci iz različitih oblasti – od veterinara i farmaceuta do logističara i menadžera prodaje. Svaki član našeg tima posvećen je tome da vam pruži najbolju moguću uslugu, bilo da je reč o savetu u vezi sa proizvodom, brzoj isporuci ili postprodajnoj podršci.

Jedan od ključnih faktora našeg uspeha je stalna edukacija i usavršavanje. Redovno pratimo globalne trendove u oblasti veterinarske medicine i trudimo se da ih implementiramo u našem poslovanju. Ovo nam omogućava da vam uvek ponudimo najnovije i najefikasnije proizvode.

Saradnja s nama donosi brojne prednosti. Pored širokog asortimana proizvoda i konkurentnih cena, pružamo vam i mogućnost edukacije kroz različite seminare, radionice i kurseve. Cilj nam je da zajedno rastemo i razvijamo se, jer verujemo da je saradnja ključ uspeha.

U budućnosti planiramo da proširimo našu ponudu i uđemo u nove segmente tržišta. Razmatramo i lansiranje vlastite linije proizvoda. Naša vizija je da postanemo sinonim za kvalitet i pouzdanost u oblasti veterinarske medicine u regionu.

 

Budite i vi deo naše porodice

Pozivamo vas da postanete deo naše rastuće zajednice zadovoljnih klijenata. Bilo da ste veterinar, vlasnik kućnog ljubimca ili distributer, verujemo da možemo da izgradimo snažno partnerstvo koje će biti na obostranu korist. Sa "PerBi Pharm DOO", budućnost vaših ljubimaca je u sigurnim rukama.